Handelsbetingelser

Betaling
By Haugaard modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Apple Pay, Google Pay, PayPal og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

By Haugaard bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
By Haugaard leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

Varer afsendes med PostNord og er fremme efter5-7 hverdage, eller DAO med levering 1-2 dage. Det er muligt af afhente varerne i vores butik i de gældende åbningstider eller efter aftale.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

By Haugaard vil dække returnerings omkostninger i et rimeligt omfang.

Returnering
Al returnering sendes til:

By Haugaard
Kirkeskov 1
5540 Ullerslev

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returnerings omkostninger afholdes af kunden selv.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på byhaugaards@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.